Aklınızda Bulunsun

Aklınızda Bulunsun

26.11.2019

Miramar Day Spa’ya hoş geldiniz. Profesyonel uzmanlarımız, size en konforlu ve iyi hizmeti sunacaktır. Amacımız size hoş vakit geçirtip buradan mutlu bir şekilde ayrılmanız, bunu sağlamak için aşağıdaki birkaç öneriyi dikkate almanızı rica ederiz.
 
 
Teşekürler
 
 
Bakımlarımız: Herkesin vücut tipi ve cilt tipi birbirinden farklıdır, uzmanlarımız genel sağlık durumunuza ve ihtiyaçlarınıza en uygun bakım programlarını hazırlar.
 
 
Zaman: Randevulu seansınıza, randevu saatinizden 15 dakika önce gelmenizi, rahatlayıp hazırlanmanızı tavsiye ederiz. Bakımınızın saati gelince uzmanınız sizi yönlendirecektir. 
 
 
Randevunuza geç geldiğinizde bir sonraki bakım saatini etkiliyorsa, geç gelinen zaman bakımınızdan kısıtlanır.
 
 
Hazırlanma:
 
• Giyecek:  Rahatınız için spa giysilerini kullanın. Soyunma kabininde, sizin için hazırlanmış spa giysileri ve gerekli tek kullanımlık ürünleri bulacaksınız. Ayrıca arzu ederseniz, kendi mayonuzu kullanabilirsiniz.
 
• Değerli Eşyalar: Değerli eşyalarınızı ve giysilerinizi muhafaza için anahtarlı dolapları kullanın. Değerli eşyalarınızı muhafazası, sizin sorumluluğunuzdadır, Miramar Spa unutulan veya kaybolan eşyalardan sorumlu değildir.
 
• Takılar: Spa’da bulunan sıcak, buharlı ve ıslak bakımlar, takıların ısınmasına neden olur ve sizi rahatsız eder, bakımlar öncesi tüm takıların çıkartılması önerilir.
 
• Lens & Makyaj: Spa ve cilt bakımlarında, göz lensi ve takma kirpikler bozulabilir, makyaj rahatsız edebilir. Bakım öncesi üzerinizdeki takıları ve lensi çıkarın. Cildinizi spa bakımlarına hazırlamak için makyajınızı silin.
 
• Konfor & Hijyen: Firmamıza, mikrop barındırmayı, bakteri ve mantar oluşumunu engelleyen özel nano teknolojik işlem uygulanmıştır, aromatik anti septik spreyler hizmetinize sunulmuştur. Kendi konforunuz için spa ortamında kullanacağınız bölümlerde havlu serin. 
 
• Spa ve Bakımlar öncesi: Vücut ve spa bakımlarından maksimum fayda sağlamak için, bakım öncesi ve sonrası duş alın, bu sayede vücut üzerindeki mineral ve kremler giderilmiş olur. Ağda, epilasyon, solaryum uygulanmışsa, spa bakımlarınıza 3-5 gün ara vermeniz önerilir. Güneş yanığı sonrası masaj veya vücut peeling uygulanmaz.
 
• Yaş sınırı: Buhar, sauna gibi spa bakımları 16 yaş altı cocuklar için zorlayıcı olabilir.
 
• Beslenme: Spa bakımlarına yemekten en az bir saat sonra başlamanızı tavsiye eder, vücutta susuzluğu engellemek için bol miktarda su ve içecek tüketmenizi öneririz.
 
• Genel Sağlık: Nezle, grip vb. akut rahatsızlık söz konusu ise, iyileşene dek randevunuzu iptal etmenizi öneririz. Tansiyon, şeker vb. kronik rahatsızlıklarda ve diğer kronik rahatsızlıklarda uzmanınıza danışın.
 
• Randevu İptali: Randevularınızı en az 24 saat önce iptal etmenizi rica ediyoruz. İptal edilmeyen randevu seans olarak sayılır ve hizmetinizden düşer. Grup randevularınız için 48 saat önce iptal gereklidir. Yıllık alınan randevularda da 48 saat önce iptal gereklidir. Yıllık randevularda uzmanınız sizi bir hafta önce arayıp konfirme edecektir.
 
• Genel Huzur: Konforonuz için lütfen cep telefonlarını kapatın veya sesiz konuma getirin. Spa ve bakım bölümlerinde acil olan durumlar dışında telefonla konuşulmaması rica olunur, acil durumlar için telefonunuzu resepsiyon bölümünde muhafaza ediniz, böylece uzmanınız gerekli olduğunda size ulaşılmasını sağlar. Yüksek sesle sohbet edilmemesi, çevreye rahatsızlığı engeller.
 
• Uzman Seçimi: Her bölüme ait belirli uzmanlar olmasına rağmen, bazı durumlarda birkaç uzman aynı bakımı farklı günlerde sunabilirler, arzu ettiğiniz uzman başka bir randevuda iken veya dinlenme gününde ise, farklı bir uzman size hizmet verebilir.
 
• Şikayet ve Memnuniyet: Size en iyi hizmeti verebilmemiz için lütfen öneri ve şikayetlerinizi resepsiyondaki formları doldurarak belirtiniz.
 
• Ödeme Yöntemleri: Ödemelerinizi nakit veya kredi kartı ile yapabilirsiniz. Taksitli ödemeleriniz için resepsiyondan bilgi alınız.
 
 
Açılış ve çalışma saatleri
Pazartesi / Cumartesi : 9.00 – 19.00
Pazar: 11.00 – 18.00
 
Not: Büyük gruplar için ya da özel günlerde randevu ile çalışma saatleri dışında hizmet verilebilmektedir.